tirsdag 3. mai 2011

Jeg lærer aldri ……


IMG_8239 og får tydeligvis aldri nok planter.  Før påske var jeg jo og hentet 75 planter fra planteimporten nede hos Trine. 

De kom raskt i potter, men står der fremdeles og det er nok en stund til de kommer ut i jorda.  Jeg må jo lage noen flere bed først!  Og nå har jammen meg noen av dem begynt å blomstre der de står også.

I tillegg står det en haug med planter fra et bed jeg har spadd opp fordi vi skal mure opp utekjøkken, og jeg vet vel ikke helt hvor de skal heller.

Som om ikke det var nok har jeg bestilt flere stauder fra odla.nu via min gode svenske kollega Ina som tar de med fra Sverige. 

I dag hadde hun dem med på jobben og nå står pottet om, 45 planter fordelt på 15 sorter.
IMG_8240
Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med både plantene og Dahlia-knollene som er kjøpt på odla.nu i år. Staudene jeg fikk i dag var store og flotte, jeg er bare litt skeptisk til en Geranium, men den kommer seg sikkert.

Følgende ble pottet om i ettermiddag:

Geranium ‘Dusky Crug’
Iris germanica ‘Black Swan’
Iris germanica ‘Loop the Loop’
Iris sibirica ‘Dear Delight’
Hemerocallis ‘Chocolate Candy’
Hemerocallis ‘Canadian Border’
Hosta ‘Dream Weaver’
Hosta ‘Fire Island’
Hosta ‘Gypsy Rose’
Hosta ‘Mama Mia’
Hosta ‘Revolution’
Hosta ‘Sugar Daddy’
Papaver orientale ‘Casino’
Phlox ‘Picasso’
Tradescantia ‘Ospray’

Jeg blir nok ikke arbeidsledig i hagen i år heller. Jeg får håpe på mye godvær fremover slik at jeg både får gravd nye bed og plassert ut både stauder og alt som står i det overfylte drivhuset.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin