torsdag 14. januar 2010

Er bloggtørken over?

Tja jeg vet ikke helt, men i dag er det 4 måneder siden sist jeg la ut et innlegg i bloggen min.

Og grunnen?  Jeg tror rett og slett at det ble litt for mye av det gode med hensyn til hage og blogging i fjor.  I tillegg var det utover høsten utrolig travelt på jobben, jeg ble bestemor, jeg giftet meg og var på bryllupsreise og vips så var sesongen over. 

IMG_0619På slutten av hagesesongen (eller egentlig litt før) var jeg møkka lei av alt som hadde med planter å gjøre.  Jeg gjorde en siste innsats med å få satt ned alle “venteplantene” der det var ledig plass (de må flyttes til våren) og fikk overvintringsplantene inn i kjeller’n.  Der har de stått siden og egentlig gått for “lut og kaldt vann”, dvs de har vel egentlig ikke fått noe særlig vann heller. 

Etter hva jeg kan se er det mot alle odds fremdeles ganske mange det er liv i, men en del har nok tatt kvelden.  Jeg får se om jeg får tatt meg i nakken og gjort noe med det.

IMG_0610 Og frø, nei jeg har ikke så mye som skult mot verken frøposer eller nettsider med salg av frø.  Og i går spurte faktisk Erik om jeg ikke hadde tenkt å så noe snart! 

Jeg bestemte meg egentlig i fjor for at i 2010 skulle jeg ikke så veldig mye, men at jeg i midten av januar fremdeles ikke har fått et eneste frø i jorda er “moooot normalt”.  Jeg får vel se om jeg får gjort noe med det også da.

Og blogging, nei det har ikke fristet i det hele tatt.  Jeg har verken tenkt på egne innlegg eller fulgt med på andres.  Jeg har jo faktisk ganske mange innlegg liggende klare.  Noen er helt ferdige, noen mangler bilder og noen mangler bare den sist finish’n i teksten.  Så vi får se om det ikke kommer noen innlegg om bådehagebesøkene vi har hatt de siste årene, Fuchsia og Pellis.

IMG_0638Jeg håper og tror at denne “syken” går over.

Akkurat når det gjelder bloggingen kan det jo nå virke som om jeg er på gli.  Og jeg kjenner at jeg får litt lyst til å “hage” igjen når jeg ser på bildene fra i fjor høst :-)

5 kommentarer:

 1. Gratulerer og velkommen tilbake:) Det er lov å ta pauser...Blogge skal man gjøre når man har lyst:)

  Jeg fikk vårfornemmelser da jeg kom inn til deg. Vakre blomsterbilder gjør at jeg også får lyst til å 'hage' igjen;)

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake. Både blogging og hage skal være blott til lyst, synes nå jeg.

  SvarSlett
 3. Godt å ha deg tilbake. Jeg har hatt det akkuat som deg i høst (bortsett fra at jeg ikke har giftet meg....gratulerer!!!!)....men jeg kjenner at lysten og gleden begynner å røre på deg. Tenkte jeg skulle så sådd til helga:) Her er det dessverre også en del døde overvintrede, men på langt nær så mange som i fjor heldigvis.

  SvarSlett
 4. Heisan! Så koselig å se deg igjen :) Det er en tid for alt og hvor vi har fokuset vårt avhenger av så mangt. I høst/vinter har jeg også vært totalt blottet for hagepiff. Jeg hadde tenkt å så månedsjordbær og kanskje noe til en lav hekk (f.eks lavendel) etterhvert. Men fuchsiane og pellisene fra deg har jeg i alle fall holdt liv i :) De står på benken på planterommet som nå fungerer som vinteropplag, noen kommer til og med jevnt med knopper som jeg fjerner. Vi får se hva litt mildere værtype fører med seg av vårfornemmelser. Jeg regner med at vi våkner til liv noen og enhver når solen begynner å varme igjen! Om et par måneder kanskje? Nåde værgudene om de gir oss en like kald og se vår som i fjor. Nei, i år er det vår tur til å se se sneklokker og krokus titte frem i april :) For ikke å snakke om julerosene :)

  SvarSlett
 5. Tusen, tusen takk for alle hyggelig ord. Kjenner på meg at det egentlig er godt å "være tilbake" og håper at jeg kan bidra med noen inspirerende innlegg etterhvert.

  Og dere skal ikke se bort fra at den gamle hagegleden virkelig kommer krypende utover våren :-)

  Ja, og så håper jeg virkelig at jeg får treffe mange koselige hagemennesker i løpet av sesongen - både gamle kjenninger og nye bekjentskaper.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin