onsdag 6. april 2011

Endelig er det noe som blomstrer


Jammen er det godt å se at det endelig blir vår. I går oppdaget jeg at klosterklokkene hadde begynt blomstringen og sto og lyste opp i hjørnebedet :-)

IMG_8106

Men det er fremdeles mye snø i hagen, det er stort sett bare stien jeg har måket bort til drivhuset og skjulet som er bare.  Nå håper jeg bare at mildværet som er meldt rask får resten til å forsvinne.

IMG_8098 IMG_8096

Det jeg imidlertid er aller minst fornøyd med er hva som skjedde da de ryddet veien her for noen uker siden.  I stedet for å kjøre bort snøen (som de gjorde i alle de andre veiene i nabolaget) brukte de freser for å fjerne snøen. 

Bildene under viser godt hvor den havnet!  Nå er både bed og plen fulle av hardpakket is (haugene var mer enn dobbelt så store som nå) blandet med salt og grus, og jeg har ikke store forhåpninger til rosene som står under ishaugen.  Får jeg “ånden over meg” i løpet av helgen tror jeg at jeg skal prøve å få hevet noe av det ut i veien igjen.

Men først skal jeg på Hagemessen på fredag og til Trine for å hente stauder på lørdag.

IMG_8107 IMG_8109

4 kommentarer:

 1. gosj. det er jammen forskjell ja!
  Men heldige du som har klosterklokker, de er så nydelige :) Snøklokkene mine står her og blomstrer så vakkert nå da, jeg får trøste meg med de :)

  SvarSlett
 2. Uff, stakkars rosen, Wenche. Jeg har også problemer med ham som brøyter her. Nydelige klosterklokker! Det ser ut til at du og jeg har omtrent like mye snø på plenen.

  SvarSlett
 3. Nydelige klosterklokker. Jammen godt det begynner å tære på snøen hos deg også. Håper ikke rosene dine tar altfor mye skade av snøhaugen.

  SvarSlett
 4. Kjekt at klosteklokkene din har sprunget ut, de er så nydelige. Håper resten av snøen din forsvinner snart!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin