torsdag 17. juni 2010

Endelig! Trepionen har åpnet seg.

Nå har jeg gått i mange dager og ventet på at en av de tre trepionene jeg har skal åpne seg.  For 2 (eller var det 3) år siden kjøpte jeg en hvit, en rosa og en mørk (skal være nærmest svart), men foreløpig har det vært dårlig med blomstring.

I år har alle en knopp og først ute er den rosa – er den ikke nydelig?

IMG_3121

IMG_3146

IMG_3147

IMG_3209

7 kommentarer:

 1. Den var virkelig nydelig. Flott rosafarge :-)
  Jeg har også peoner i hagen, men har ikke sett de blomst ennå. Håper det skjer i år, for nå har de knopper. Er jeg skikkelig uheldig åpner de seg når jeg er på ferie.

  SvarSlett
 2. Vet ikke om det er Astolat ridderspore jeg har. Har byttet den til meg via Hagelaget i fjor, så jeg har ikke sett den utsprunget ennå.

  SvarSlett
 3. Det er en Paeonia ostii 'Feng Dan Fen' du har kjøpt, nydelig plante! Dufter den av roser?

  SvarSlett
 4. Bjørnar; jeg har faktisk ikke luktet jeg - nå må jeg ut å sjekke :-)

  SvarSlett
 5. Tja, nå har jeg vært en kjapp tur ute i regnværet. Er riktignok litt tett i nesen for tiden, men det duftet litt rose/god såpeduft :-)

  Og jeg googlet den og det ser jammen ut som om du har rett. Men jeg lurer bare på en ting. Er ikke 'Feng Dan Fen' hvit? Min er ikke helt hvit, heller lys rosa. Jeg kjøpte altså disse tre trepionene for en tid tilbake på et lokalt blomsterutsalg her i nærheten (på Bryn) og jeg betalte ikke mange kronene for dem heller :-)

  SvarSlett
 6. Jeg kjøpte en trepeon på hagemessa i år og den døde tvert. Kjøpte en peon i fjor og den orker nesten ikke å vokse.......er litt skeptisk, tror ikke peoner liker meg.....men din var vakker den)!!
  Vet ikke om du var innom bloggen min igjen, men har alså en stikling av Australian bute som du kan få om du vil. Send meg en melding på FB

  SvarSlett
 7. Nyyydelig! Jeg har klart å styre utenom peoner av alle slag, har jo slett ikke plass. Men hver gang jeg ser en, gjør måhalysten seg sterkt gjeldene. Mulig jeg lager et bed til med peoner som hovedrolleinnhaver etterhvert :)

  Så flott at Michael er i ferd med å utvikle seg til den flotte ungdommen han skal bli :)

  Og du, det er Black Barlow jeg har, google den så ser du :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin