lørdag 10. januar 2009

Planterommet er nå klart for spirende stauder :-)

I dag har jeg fått ryddet opp på planterommet i kjelleren.  Alle planter er nå renset for tørre blad og visne blomster.  Noen av Pelargonium-plantene har tatt kvelden, men alle stiklingene er frodige og fine.  Foreløpig er det ingen Fuchsia-planter eller stiklinger som har avgått med døden, men det kan fremdeles skje.  I fjor klarte jeg å ta livet av nesten alle sammen fordi jeg ga dem for mye vann og de råtnet opp.

Jeg har også fått ommøblert og stablet om plantene slik at det nå har blitt plass til en god del prikleplanter.

Når det gjelder utøy var det faktisk ikke så galt som jeg trodde.  Jeg så ikke antydning til lus noe sted, men kvitfly var det en del av.  Rakk ikke å gjøre noe med dette i dag, men i morgen er det nye muligheter.

Jeg fikk også tatt en opptelling av både Pelargonium- og Fuchsiastiklingene.  En oversikt over hva jeg kommer til å legge ut for bytte/salg når det bare blir varmere i været finner du på disse linkene

Fuchsia-stiklinger
Pelargonium-stiklinger

3 kommentarer:

 1. Vi har spennende tider foran oss ja. :)

  SvarSlett
 2. Blir rett våryr når eg ser at spiringa er i gang rundt om kring på bloggane :-)

  SvarSlett
 3. Så flott liste du har laget, litt av en jobb når det for det meste er klikkbare navn. Flink er du :) Jeg skal så mine første frø nå, begynner med stokkrosene. Så går det vel på løpende bånd fra februar med resten. Du har god erfaring med å få spirer på såplantene dine såpass tidlig?

  Bildene i toppfeltet ditt var virkelig nydelige, ikke noe er så vakkert som det naturen lager til på egenhånd

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin