lørdag 4. juli 2009

Bilder fra hagen

Her kommer flere bilder fra hagen med de siste dagers blomstring.  Håper dere ser bort fra både ugress og alt som har en tendens til å være i veien når man tar bilder; bark- og jordsekker, vannslangen + utstyr og naboens kompostbinger.


“Utsikten” fra terrassen mot drivhuset. Bak espalieret ligger skvallerkålhjørnet som vi har dekket med duk og bark.  Forhåpentligvis kommer det ikke opp så mye skvallerkål for her er jeg i ferd med lage “barnehage”.


Maidens Blush, Makedoniarødknapp, Ridderspore ‘Percival’ og steppesalvier.


Winchester Cathedral og Hosta ‘Regal Splendour’


Schneewaltzer, Hosta ‘Elegans, Clair Renessance, Toppklokke og Alunrot


Og sånn ser det ut når man står ute i gata og titter inn.


Her skal både veggen og rosebuen forhåpentligvis dekkes helt etterhvert av New Dawn.


Kassene på terrassen begynner endelig å bli skikkelig frodig av de doble surfiniaene.


Tomatene og agurkene har virkelig blitt flotte de siste dagene.  Agurker har jeg tatt inn flere av allerede og det er massevis av små tomater og mengder med blomster.


Flammentanz og Ridderspore ‘Black Knight’

7 kommentarer:

 1. Wow, så flott hagen din er! Så harmonisk i fargene og frodig. Den rosebuen blir nok ett syn når New Dawn får vokst seg til.

  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 2. Så flott. Der kunne jeg nok ha tenkt meg å vandre rundt.
  Kos deg og ha en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Å så flott du har det. Skulle gjerne hatt en vandring der nå som alt er i full blolmst. Så flotte bed du har. Første året med bed her og det er definitivt "eksplodert hagesenter" der. Har alt for mange høye planter. Man lærer så lenge man lærer, neste år er det masse som skal flyttes........

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne ha vore med på ei fysisk hagevandring i hagen din! Rappa med meg nokre avleggarar og tips :-) Blir heilt overvelda av dei flotte beda dine!
  Og barksekkar, redskap, kompostbingar m.m. er då ein del av hagen det også! Gjer vel ingenting om det ser bebodd ut :-)

  Hageklem!

  SvarSlett
 5. Tusen takk alle sammen for hyggelige kommentarer. Og skulle dere tilfeldigvis være på disse kanter er det alltid koselig med et besøk av hyggelige "hagefrender" :-)

  SvarSlett
 6. Ååå...nå mistet jeg pusten et øyeblikk her. Jeg skulle gjerne stått utenfor gjerdet og titet inn i timesvis, SÅ nydelig haven din er! Frodig og delikat og vakkert anlagt.

  Jeg ser du fikk tak i espalierene dine til slutt? Det er så lekkert når de mister den trykkimpregnerte farven og blir grå som jeg ser du lar dem være. Kjempefint!!! Blir så glad og inspirert av bildene du viser frem :)

  Nå MÅ jeg bare komme innom deg en tur snart, nå som haven din er på sitt beste! Er du på Hurumlandet og har lyst på en tur innom meg, send meg en melding!

  SvarSlett
 7. Så nydelig hage du har. Her skal jeg hente masse inspirasjon ser jeg:-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin