tirsdag 4. august 2009

En ettermiddagsrunde i hagen

Det er litt dårlig med blomstring for tiden før rosene kommer med en ny runde og georginene og flere liljer setter i gang, men det er da noe å “hvile øynene på”.

Brugmansia ‘Salmon Perfection’ har kommet med to blomster foreløpig Ipomoea ‘Heavenly Blue’ har bare en helt fantastisk farge

I tillegg til den “vanlige røde” Monarda didyma blomstrer nå både den lilla og den hvite.

Cardinal Rouge blomstrer stadig og Emilie Plater kommer med massevis av nye knopper

 
Den nydelige dagliljen ‘Sahara Sands’ har slått ut i full blomst.

Dette skulle være Echinacea ‘Doppeldecker’ men det er ikke mye dobbelt med denne …  Er da akkurat lik den jeg har fra før. Veronica ‘Eveline’, en rosa Phlox sammen med blader fra høstormedruen.
Lillium ‘Gold Standard’s første blomst har åpnet seg Lamium ‘White Nancy’

 

Prakthjelmen (Aconitum) blomstrer flere steder rundt i hagen Og den hvite ‘Brennende kjærlighet’ (Lychnis chalcedonica alba ) klarer seg fint både i skygge og sol
Kattehalen - Lythrum salicaria ‘Blush’ Storhjortetrøst (Eupatorium purpureum) har virkelig strakt seg i været i år, nå er den vel drøyt 2 meter


Og så har den gule Callaen kommet med flere blomster der den står i potta si i et skyggebed.

9 kommentarer:

 1. Godt vi er flere som suser rundt i hagen med kamera!

  Fin blogg!

  SvarSlett
 2. Her var no litt å kvile øynene på :) Masse fine blomster og bilder. Kjekt å forevige blomster no, so kan vi nyte dei gjennom heile vinteren :)

  SvarSlett
 3. Her var det mye flott. Jeg ser du har hvit brennende kjærlighet, det var virkelig flott. Selv har jeg bare rød, og den "faller ned". Binder du opp dine, eller er de hvite stødigere ?
  Så likte jeg godt dagliljen din da "Sahara Sands", den var bare nydelig !
  XX

  SvarSlett
 4. Nyyydelige bilder av skjønne blomster Wenche! Der var strandkattehalen din ja ;) Den Echinacea'en du fikk er jo sååå fin da, men hvis du har den fra før skjønner jeg jo at du må være skuffet.

  Callaen er...sukk...jeg har ikke ord. Jeg blir mer og mer begreistret for de ekostiske, men hva gjør en stakkar uten kjeller eller annet kaldt sted å overvintre... Ikke stort. Man skulle hatt anlending til å eid et sted i Middelhavsområder hvor man kunne vært om vinteren, og så her om sommeren :)

  Denne uken ble enda mer hektisk enn jeg trodde, hver dag og kveld skjer det et eller annet. Mulig det kan åpne seg en mulighet fredag, men dette kan jeg evt komme tilbake til på Facebook. YES! Nå kommer postdamen med hagebøker jeg har bestilt :D Løpe ut!

  SvarSlett
 5. 'Medelhavstrãdgård på svenska' fra Bokus var det. Lader opp til eiendommen min i Syden - hihi

  SvarSlett
 6. Masse lekkert i dine bed, tusen takk for den lille "hagevandringen" ;)

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder av vakre blomster! Kjedelig når man ikke får det man tror man kjøper, men solhatten var jo vakker i enkel utgave også. Det er staselige stauder!

  Dagliljen likte jeg godt, skal nok gå til anskaffelse av dagliljer til neste år.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 8. takk for herlig vandring i hagen :) Sitter akkurat nå ute! og det er sol!! helt utrolig!!! Tenker på deg da vettu, du er vel ute i sola du og tenker jeg :D

  Tusen takk for hyggelig tilbud på heucheraposten :) jeg kommer nok en dag bare vi har bil, den konka før sommeren og vi leter etter en "ny", har jo lyst til å se deg og hagen din :D

  SvarSlett
 9. MYE flott i hagen din nå! En herlig runde i hagen:)

  :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin