lørdag 17. juli 2010

Clematis, roser og liljer


Clematisene har endelig begynt å blomstre, og flere roser har også startet blomstringen.  I tillegg har så smått liljene også begynt å åpne seg.

IMG_3830
Warszawska Nike’

IMG_3838
‘Lavender Dream’

IMG_3827
Dette skulle ha vært ‘Multi Blue’, men det er det vel ikke?

 

IMG_3808
*New Dawn’

 

IMG_3793
‘Cardinal Rouge’


IMG_3804
‘Ghislaine de Feligonde’

IMG_3810
‘Romantika’

IMG_3815
‘Graham Thomas’

 

IMG_3814
Skulle ha vært ‘Hagley Hybrid’, men det er det ikke!

IMG_3826
Dette derimot er en ‘Hagley hybrid, riktig nok litt frynsete i kantene pga mye vind.

   

IMG_3824

‘Lykkefund’

 

  
IMG_3802
‘Coral Dawn’

 

IMG_3819
‘Flammentanz’

 

IMG_3797
‘Nepal’


 IMG_3796
‘Montreux’

IMG_3801 
Denne aner jeg ikke hva heter.

11 kommentarer:

 1. Dersom planten er ny og blomstrer på årsskudd i stedet for sterke og avmodnede skudd fra fjoråret kan MultiBlue komme med enkle blomster. Men det kan også være en feilmerket "The President". Begge mine MultiBlues ble kjøpt som andre planter - Dr. Ruppel og en hvit.... ....

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder. Jeg har fått rosedilla i år, så jeg gleder meg veldig til de kommer med blomst.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 3. Så nydelig bilder du har tatt! Du har virkelig mange flotte clematis. Spesielt den 'Romantica' var vakker :)

  SvarSlett
 4. Å så masse fint du viser :)

  Takk for kommentar hos meg :)

  SvarSlett
 5. beautiful photos!
  lovely flowers 0_0

  SvarSlett
 6. Hei Wenche :)

  Tusen takk for hyggelig kommentar du la igjen hos meg. Nå har jeg kost meg masse med bloggen din, jeg likte den veldig godt:) Jeg tror du har veldig rett i at vi har ganske lik smak når det gjelder planter! Så mye fint jeg ser hos deg som er på ønkelisten min! Jeg nevner bare riddersporer (jeg elsker de, men har så liten hage at det foreløpig ikke er plass), New Dawn, Lykkefund, Heritage, Maiden’s Blush og Schneewitchen... Alle disse har jeg hatt i hodet siden jeg begynte å bli hagegal og begynte å se meg om etter hva jeg liker:)Og jeg kunne nevnt flere, artig :)

  Rokoko kan du glede deg til, rosene er så store at de dekker håndflaten min, og duften er en av de bedre synes jeg. Den er ikke like ivrig i veksten som de små klaserosene jeg har, men den er min favoritt her uansett. Bonica har herved tatt over rosebedet, den vokser som ugress (!).

  Jeg gleder meg til å følge din blogg videre, den ga mye inspirasjon. Kanskje ses vi rundt Østensjøvannet uten å vite det ;)

  SvarSlett
 7. you are a good photographer. salute!

  SvarSlett
 8. Så mange nydelige roser, klematis og liljer du har, og fargene er fine og harmoniske.
  Romantika var virkelig lekker.

  Jeg har også tidligere kjøpt en Hagley hybrid som ikke var Hagley hybrid, så i fjor kjøpte jeg en ny. Den har ikke blomstret enda så jeg er spent :)

  Ha en fin ny uke :)

  SvarSlett
 9. Nydelig blomster og flotte fotografier, Wenche! Klematis og roser er bare en uslåelig kombinsjon synes jeg. Kos deg videre med alt det vakre!

  SvarSlett
 10. Så vakkert! Nydelige klematiser og roser :-)

  Jeg har plantet mine to første klematis i år - Cardinal Rouge og President (tror jeg), og den første har nå beæret meg med to vakre blomster og masse knopper. Presidenten lar vente på seg, men det tror jeg er etter boka :-) regner med at det først er på både andre og tredje året de virkelig blømer til.

  Rosene mine går det trått med. Tror det må bli en skikkelig oppgravning og rensking i rosebeddet neste år. Men det er helt greit. De rosene som er der nå passer ikke helt sammen, så en skikkelig ryddesjau vil ikke skade.

  SvarSlett
 11. Der var det mange vakre blomster! Jeg har forsøkt meg på mange av de samme. Noen blomstrer villig, men andre har ikke helt kommet i gang ennå, så da er det alltid hyggelig å se slike bilder og få et intrykk av hva de kommer til å bli. Du har virkelig en flott hage :-)
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin