søndag 11. juli 2010

Ridderne har inntatt hagen

I bedet mot veien har riddersporene nå blitt ganske så store, noen såpass store at de nesten kveler det som står inntil.  Men det får de heller stå ut med til ridderne er ferdig med blomstringen.

Må jo innrømme at det er litt morsomt at andre titter på hagen min.  I dag så jeg en bil som kjørte sakte forbi rundt hele tomten.  Far kjørte, mor satt i baksetet med store øyne og pekte både på det og det andre.  Godt de ikke kom på innsiden og så på alt ugresset som skulle ha vært fjernet … :-)

IMG_3667

IMG_3669 IMG_3671

‘Blue Bird’

‘Camilliard’


IMG_3652

IMG_3654

‘Astolat’

 

IMG_3783


‘Blue’

IMG_3650

 

IMG_3775

IMG_3777
Vet ikke navnet på denne, tror den ble kjøpt som ‘hybrid’ – uten navn

 

IMG_3537 IMG_3537_2

‘Guinevere’

 

IMG_3786

IMG_3768
Trodde dette var ‘Black Knight’, men den er svart i midten.  Har ‘King Arthur’ også, men den er vel også svart i midten… 
Så da vet jeg faktisk ikke hva det er :-)

Og i fjor hadde jeg også ‘Galahad’ og ‘Percival’, men de har min “kjære” nabo tatt livet av i hagemassakren!

8 kommentarer:

 1. Nyyydelige!!! Gøy når folk legger merke til det da.

  SvarSlett
 2. Nydelig Wenche! Ikke rart folk stopper og kikker på en så frodig og fin hage!

  SvarSlett
 3. For noen lekre riddersporer. Da jeg ikke fikk til frøene jeg kjøpte, måtte jeg ut på jakt etter feridge planter. Og til nå har jeg plantet fire + en i fjor. Den fra i fjor måtte jeg flytte, men jeg håper likevel at den blir fin. Enda er de ikke begynt å blomstre her. De nye blir det nok ikke så mye av, men jeg får vel se fargene. Det håper jeg i hvert fall. Dine var jo kjempeflotte.

  SvarSlett
 4. Sååå nydelig Wenche! Og herlig med biler som lusekjører rundt tomta for å se :) Nei, nå må jeg komme en tur til deg snart altså, når drar dere til Danmark?

  SvarSlett
 5. Ninni; vi drar den 20. Det hadde vært kjempekoselig om du hadde tatt en tur :-)

  SvarSlett
 6. Hagen din ser flott ut, ikke rart den blir lagt merke til :)
  Så mange fine bilder av riddersporer. De er flotte og staselige. Likte godt den lys lilla, nydelig. Jeg har bare to typer, men må nok kjøpe meg flere. I år er de ekstra høye, en av mine blå har strekt seg over to meter.

  Ha en fin ny uke :)

  SvarSlett
 7. Riddersporer kan være utrolig prangende. Virkelig staude og voldsomme og praktfulle, ikke noe falsk beskjedenhet der nei...
  Det er forresten artig å kjøre forbi fine hager, morsomt når det går ann å nyte hagene fra utsiden av gjerdet også, gir mye til nabolaget det :D

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin