tirsdag 6. juli 2010

Roseblomstringen er endelig i gang

For ikke mange dagene siden startet endelig roseblomstringen her hos meg også.  Først ute var “som vanlig” Louise Odier, men det tok ikke lang tid før flere var i gang.

Vinteren var ikke noe snill med rosene, noen døde mens andre måtte klippes ganske kraftig ned.  Dette har nok satt dem noe tilbake, men samtidig ser jeg jo at de sannsynligvis har hatt godt av det – flere har jo blitt mye kraftigere og har faktisk flere blomster enn i fjor.

Lykkefund
Lykkefund

Heritage
Heritage

 

Maidens-Blush Louise-Odier

Maiden’s Blush

Louise Odier


The-Generous-Gardener
The Generous Gardener

Aimable-Amie
Aimable Amie

 

mundi Pernille-Poulsen

mundi

Pernille Poulsen


Chianti
Chianti   

5 kommentarer:

 1. Ja det var rosene sine det:) Jeg klipper alltid rosene kraftig ned om våren. Liker best når de er kraftige og ikke blir så "langbente".

  SvarSlett
 2. Lykkefund er jo ett funn, men The Generous Gardener er jummen ikke dum den heller, sniker seg stille inn på listen...

  SvarSlett
 3. Nydelige og utsøkte roser! Maidens Blush har en helt spesiell yndefull sjarme synes jeg. Jeg kjøpte The Generous Gardener i fjor, håper den er klatrevillig! Forløpig ser den ut som en busk, men den blomstrer og ser lovende ut :) Chianti har litt av det samme nydelige blondepreget som Maidens Blush, synd disse er engangsblomstrende.

  SvarSlett
 4. Så vakre! Mine roser har også hatt en tøff vinter, og jeg var sikker på at flere av dem strøyk med. Jeg klipte dem helt ned, og jammen meg kommer de ikke tilbake - tette og fine. Har ikke begynt å blomstre enda, men jeg slurvet litt med gjødselen... Glemte en runde til i slutten av mai.

  SvarSlett
 5. Nydelige roser du har, og nydelige peoner under her...

  Nå blomstrer noen av storkenebbene jeg fikk av deg. Nydelig farge:)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin