fredag 13. mars 2009

Badekaret fylles opp

Ja for nå er jeg i gang med andre runde av såingen.  Noe burde sikkert ha vært sådd litt tidligere, men pga 14 dagers ferie ville jeg vente til jeg kom hjem.  Så i dag har jeg sådd drøyt 20 sorter sommerblomster, basilikum, tomater og agurk.  Forhåpentligvis spirer de om ikke altfor lenge siden de står godt og varmt på badet.  Nå har jeg vel ikke altfor store forhåpninger til en del av frøene iom at de ble kjøpt inn for både ett og to år siden.

Oppdatert såtabell finnes her.

Ellers har jeg også fått fylt opp en del potter med jord og planen er å prikle i morgen.  I tillegg håper jeg å få satt noen flere Fuchsia og Pelargonium-stiklinger.

Og så var det Blodbeger da - det er tydeligvis ikke "min plante".  For det første har jeg i flere år hatt problemer med å få frøene til å spire, og har de først spirt har de hatt en tendens til å avgå med døden etterhvert.  I år hadde jeg faktisk store forventninger.  Før jeg dro på ferie hadde det kommet ganske mange spirer og de hadde kommet godt i gang.  I dag oppdaget jeg at det ikke var en eneste spire igjen i potta!  Ikke skjønner jeg hva som har skjedd, jorda virket helt OK - ikke for våt, ikke for tørr.  Jeg får nok bare innse at dette ikke er noe for meg!

I morgen er altså planen å prikle, sette stiklinger og ikke minst måke meg vei til drivhuset.  Nå er det på tide å fyre det opp - det er nemlig ikke mer plass igjen på planterommet i kjelleren :-)

1 kommentar:

  1. Jeg er målløs etter å sett på sålisten din, den er jo milelang! Det badekaret deres må være stort :D Du får sannerlig nok å pusle med fremover. Kos deg med prikling og åpning av drivhuset ditt :) Ha en riktig god helg!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin