tirsdag 31. mars 2009

Hage på TV - noe å se frem til

Men det forutsetter at man har tilgang til SVT - og det har jeg heldigvis.

På førstkommende fredag kl 2130 kommer det en serie på 6 programmer som kombinerer hage- og matglede.  Programmet er engelsk og paret Sarah og Monty Don skal vise oss både hvordan man kan dyrke grønnsaker i egen hage, og også hvordan man kan bruke det man dyrker.  Dette ser jeg virkelig frem til :-)

Mer info finner dere her 

Wenches grønnsakshage 2008

Når den serien er slutt, dvs 1. mai kl. 2130 begynner en svensk serie på 20 programmer med Pernilla Månsson Colt som programleder.  Hun har følge med gartneren Gustav Mandelmann og kokken Tareq Taylor.  Programmene skal inneholde alt som har med hage å gjøre; dyrking av blomster, dyrking i drivhus, krukke- og balkongvekster, grønnsaker osv. osv.  Programmene skal visstnok egne seg både for nybegynnere og de med litt mer kunnskap.

I tillegg skal det også være diverse hagereportasjer både fra Sverige, Europa og andre steder i verden.

Mer informasjon finnes her og her og her

213_1348

8 kommentarer:

 1. Hulk hulk! jeg har ikke svensk TV!!!!!

  SvarSlett
 2. Svenskene har alltid vært bedre på TV-hage, enn det vi staute nordmenn er. Skal prøve å huske på dette.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fantastisk! NRK er dårlig på hageprogrammer så det er bra Svenskene har forstått hvor fantastisk hage er. Takk for informasjonen.

  SvarSlett
 4. Har ikke svensk TV:-( Hvorfor kan ikke NRK kjøpe inn noen av disse flott utenlandske hageprogrammene. De klarer jo ikke å lage noe tilsvarende selv. Fotball derimot....sier ikke mer:-(

  SvarSlett
 5. SÅ fint at du forteller dette! Gleder meg! Vi får håpe at underskriftskampanjen fører med seg flere gode hageprogrammer både på NRK og TV2.

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som har svensk TV. De programmene skulle jeg likt å se.

  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg.
  Jeg var mye på din blogg tidliger, men kunne ikke da legge igjen kommentarer. Nå håper jeg det går for jeg har skiftet nettleser og gjort noen andre greier som gjør det lettere - tror jeg. Det vil si det er min svigersønn som har gjort det, selv har jeg ikke peiling på data, men liker å bruke den.
  Georginer har vært en favoritt hos meg i mange år. Det er nok fordi fargeutvalget i disse blomstene er så stort og så er det noe med at de blomstrer så lenge utover høsten. Jeg elsker dessuten å plukke buketter og da er georginer midt i blinken.

  SvarSlett
 7. Åååååh at vi ikke har svensk tv altså! De programmene der skulle jeg ha sett. Det hjelper ikke at man på hytta bare har noen få kilometer bort til svenskegrensa nå etter digitaliseringa!Slik er livet.
  Du får kose deg du som kan se det! God påske!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin