tirsdag 30. mars 2010

God påske

Så var det klart for ferie igjen, men denne gangen tror jeg det er små sjanser for å se sola.  Uansett skal jeg slappe av og kose meg og forhåpentligvis får jeg gjort litt hagerelatert også, f.eks. prikling, litt mer såing, ompotting av pellis og fuchsia, rydding i haven – åh joda det er nok å henge fingrene i hvis jeg bare gidder :-)

God-paske-2010

11 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg har akkurat oppdaget bloggen din fordi jeg googlet 'klokkeranke', og fikk treff på et innlegg du gjorde for to år siden. Jeg ble så glad da jeg fant bloggen, for jeg har lenge leita etter noen gode hageblogger, og denne gangen ble det fulltreffer. Har kikket litt rundt, og er imponert både over bloggen din og arbeidet du legger ned i hagen din. Herved har du fått en fast følger :-)

  Selv bor jeg i Bergen og har hus og hage fra 1935. Vi går inn i den tredje sommeren vår her i huset/hagen, så nå begynner vi å få hagen litt mer under huden og begynner å utføre det vi har sankket om og planlagt. Vi har tatt oss god tid, og vil heller bli godt kjent med hagen og ta ting litt på langs, framfor å sette i gang med for mye for fort. Fin hage = grundig planlegging, det har vi forstått...

  I dag har vi sådd litt forskjellig, deriblant nettopp Klokkeranke. Er veldig spent på hvordan det gikk med de to krukkene du fant i drivhuset ditt. Overvintret de?

  Gleder meg til å følge hagen og bloggen din videre, og så skal jeg se om jeg også får liv i min gamle blogg hvis du har lyst til å se hvordan det går med min klokkeranke - med mer.

  God påske!

  SvarSlett
 2. God påske til deg også Wenche:))

  SvarSlett
 3. Jeg skal også kose meg med prikling og forhåpentligvis små turer rundt i haven. Deilig med late dager fremover for en travel sjel som deg :) Ønsker deg og familien en riktig god påske!

  SvarSlett
 4. Og du, alle Fuchsiane og Michael fra deg har overlevd vinteren :)) Du satte meg på sporet når det gjelde pelliser, så nå skal jeg skaffe meg flere :)

  SvarSlett
 5. Flugo, så koselig at du liker bloggen min. Det er alltid hyggelig med så flotte tilbakemeldinger :-)

  Og klokkeranken, joda den overvintret den. Ble plassert ut i fjor sommer og blomstret. For øyeblikket står den til overvintring på planterommet i kjelleren, men blir vel satt ut i drivhuset når jeg bare setter på varmen der ute. I høst/vinter har den forresten kommet med flere blomster der nede i kulda/mørket, så overvintring av Klokkeranke ser ut til å være kjempegreit :-)

  SvarSlett
 6. Rent værmessig ser det vel ikke ut til å bli så bra, men vi får gjøre hyggelige ting og kose oss som best vi kan.

  Riktig god påske til deg også.

  SvarSlett
 7. God påske, wenche!! Ikke så mye blomstring her enda da. Men noen krokus begynner å titte opp av jorden i alle fall da.

  SvarSlett
 8. Spennende! Det er jo en fantastisk flott plante, og nå krysser jeg fingrene for at det går bra med de jeg har sådd. Asters, riddersporer, kosmos og erteblomster er også kommet i jorden i dag, og nå koser "sådden" seg i minidrivhus i vinduskarmen i stuen. Flere frøposer ligger og venter på at jeg skal ta affære.

  SvarSlett
 9. Ninni, så flott at alt har overlevd vinteren (det er mer enn det har gjort her i huset), kanskje jeg kan "tinge" en stikling eller to av deg etterhvert da :-)

  SvarSlett
 10. Det hadde vært kjempekoselig, Wenche!

  SvarSlett
 11. Ønsker deg en fin påske.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin