onsdag 20. august 2008

Bortskjemt

Det er verken planter eller grønnsaker som er bortskjemte altså, men JEG! Vi er to kollegaer som rundet et eller annet tall vi helst ikke snakker om i juni og i går ble det behørig feiret. Våre kollegaer hadde samlet inn penger til gave som vi nøt i fulle drag i går ettermiddag og kveld.

Først gikk ferden til Holmen Fjordhotell hvor vi fikk aromamassasje og ansiktsbehandling – fantastisk deilig, vi ble utrolig avslappet – nesten salige. Etterpå var jeg en tur i boblebadet og svømte en del lengder i det deilige bassenget, mens min kollega benyttet trimrommet. Det hele var utrolig deilig og kan anbefales på det varmeste.


Deretter bar det av sted til Bølgen & Moi sammen med våre nærmeste kollegaer for å nyte middagen. Bølgen & Moi ligger flott til ute på Høvikodden, synd været var for dårlig til å sitte ute i går. Og middagen var virkelig en nytelse – fantastisk god mat, her er det som ble servert
Marinerte asparges i lag med egenhendig røkt laks. Baby leaves og urtevinaigrette.
Langtidsbakt ytrefilet med spisskål vendt i bearnaise, fondantpotet, vaniljesyltet tomat og balsamicoreduksjon.
Sjokoladefondant med is og jordbær

Skulle jeg ha noe negativt å si må det være at det virket som om ”vår” kelner hadde litt for lite kunnskap både om hva som ble servert av mat og drikke, hva som var tilgjengelig av drikke og at han var veldig dårlig til å følge opp påfyll av bl.a. vann underveis.

Men vi hadde altså en helt fantastisk dag på Holmen og ikke minst en kjempehyggelig kveld sammen med kollegaene på Bølgen & Moi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin