søndag 14. september 2008

Hyggelige tilbakemeldinger fra andre bloggere

I går fikk jeg ennå en award.  Det er utrolig koselig med slike tilbakemeldinger som jo betyr at noen faktisk leser og setter pris på bloggen min.  Det er derfor på høy tid at jeg tar tak i den dårlige samvittigheten min og presenterer awardene jeg har fått og med stor glede gir noen videre.

brillante_weblog AmazingFriendship

ThankYouAndABigHug award6_thumb

Moseplassen har gitt meg 'Brillante Weblog'. 
Blommans hage har gitt meg 'Amazing Friendship'. 
Heim (Dagny) har gitt meg 'Thank you and a Big Hug' og 'Art, creativity, thank you, inspiration, friends'.  Dagny har en kjempekoselig blogg om interiør og hage.

Tusen, tusen takk alle sammen.

Nå kjenner ikke jeg til hvilke regler som gjelder for videre tildeling av awarder, men jeg har i allefall valgt ut noen blogger som jeg besøker titt og ofte og som jeg setter stor pris på.

'Art, creativity, thank you, inspiration, friends' gir jeg derfor videre til:
Elisabeths skriblerier og Pelargonium oasen for koselig skribleriblogg og en uuttømmelig pelargoniumblogg som er en skikkelig fristelse for oss svake sjeler
Moseplassen for en super blogg med mange interessante innlegg. Og vi er nok mange som setter pris på hennes initiativ mht de mange konkurransene vi bloggere deltar i.
Blommans hage for en flott blogg med nydelige bilder og spennende innlegg.
Monica's hage for en flott hageblogg med nydelige bilder.
Katrhinehagen for en koselig blogg med fantastisk flotte bilder.
Pelargonier for kropp og sjel for en blogg som har hjulpet meg både titt og ofte når jeg skal finne ut informasjon om pelargonium.  For ikke å snakke om at jeg stadig blir fristet til å kjøpe flere...

4 kommentarer:

 1. Neimen, tusen tusen takk! Det var hyggelig, og jeg blir veldig glad for å få slik en fin tilbakemelding. Takker også for alle fine kommentarer på bloggen min, og for alle de interessante innleggene du deler med oss på bloggen din! Klem.

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Det er gøy at noen har hatt nytte av alt arbeidet også:)! Nå ble jeg glad!
  Klemmer fra Lill Kaja

  SvarSlett
 3. Heisann, og hjertelig TAKK:-))) Alltid koselig at noen setter pris på bloggen. Det er jo derfor vi blogger oss, for å dele med andre.

  Tusen tusen takk!!! Klem.

  SvarSlett
 4. tusen hjertlig takk!
  Dette satt jeg stor pris på :D
  Og du ligger da fint ann i konkurransen nå forresten ;)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin